Promo1 mustanarsissi

Willman Dance Company: Musta narsissi

Tilaa tarjoilut
  • Esitysajat

    To 24.10. klo 19


    Pe 25.10. klo 19


    La 26.10. klo 15 ja klo 19


    La 26.10. esityksen yhteydessä akatemiaprofessori Anssi Peräkylä pitää yleisölle luennon narsismista avaten Narsismin kasvot-tutkimushankettaan.

Esittely

Kokeneiden tanssitaiteilijoiden liike soi yhdessä livemusiikin kanssa!

Narsismia ja sen ilmentymien vaikuttavuutta ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa tutkiva teos nostaa musiikin ja liikkeen pääosaan neljän tanssijan ja neljän muusikon voimin. Sävellys on luotu neljälle instrumentille, joiden livesoitto kohottaa esityksen moniastillisesti koettavaksi.

Koreografiasta ja ohjauksesta vastaa Marjaterttu Willman, sävellyksestä Ulf Långbacka. Tanssiteatterin ja nykytanssin maastoissa elävä Musta narsissi tuo näyttämölle kokeneet tanssijat, joiden kehoissa näkyy elämän pituinen tanssi ja liike.

26.10. esityksen yhteydessä akatemiaprofessori Anssi Peräkylä pitää yleisölle luennon narsismista avaten Narsismin kasvot-tutkimushankettaan.

Järjestäjä: Willman Dance Company

Lipputiedot

Peruslippu | 33 €
Eläkeläiset | 28 €
Alennusliput
| 25 € Alle 25-vuotiaat, opiskelijat, työttömät, siviilipalvelus- ja varushenkilöt). Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen.
Ammattilaiset | 20 € Tanssi- ja teatterialan ammattilaiset. Ostorajoitus 1 kpl. Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen.

Pay What You Can | Esitykseen on myynnissä myös pieni määrä ”Pay What You Can”-lippuja. PWYC-lipuilla halutaan lisätä näytösten saavutettavuutta ja tarjota haastavasta taloudellisesta tilanteesta riippumatta mahdollisuus kokea Tanssin talon esityksiä. PWYC-lipuissa voi valita kolmesta eri hintavaihtoehdosta itselle parhaiten sopivan lipun hinnan. Saatavilla Lasipihan myyntipisteestä sekä täältä. Lue lisää Pay What You Can -lipuista ja muista lippukäytännöistä.

Katsomo on numeroimaton.

Lippuja saatavilla verkkokaupan lisäksi Kaapelitehtaan Lasipihan myyntipisteestä.

Otathan Tanssin talon asiakaspalveluun yhteyttä mahdollisissa lipunmyyntikysymyksissä: info@tanssintalo.fi

TEKIJÄT

Koreografia, ohjaus: Marjaterttu Willman
Sävellys: Ulf Långbacka
Valosuunnittelu: Anne Salmi
Pukusuunnittelu: Aapo Siikala
Äänisuunnittelu: Kari Mäkiranta
Tutkija: Anssi Peräkylä
Tanssijat: Jonna Aaltonen, Jonna Eiskonen, Tuovi Rantanen, Satu Tuittila
Muusikot: Ulf Långbacka, Helmi Malmgren, Ida-Vilhelmiina Sinivalo, Mikko Väärälä

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon