ELLAPOSTI P2 A5705
Show photographer Film still © RAMMATIK

Moving North - Tanssielokuvia Pohjolasta

Tilaa tarjoilut
  • Esitysajat

    19.9. klo 17.30

    Kaksi näytöstä:
    Klo 17.30 Moving - Liikuttaa
    Klo 19.30 North - Pohjola

Esittely

Tanssi loikkaa valkokankaalle kahden tanssielokuvasarjan voimin.

Ensimmäisessä osassa nähdään tanssielokuvantekijän ja pioneerin Kati Kallion kuratoima kokonaisuus upeista suomalaisista tanssielokuvista. Toinen kokonaisuus koostuu pohjoismaisen Moving North -taiteilijaverkoston jäsenten laadukkaista lyhyistä tanssielokuvista Färsaarilta, Islannista ja Tanskasta.

Tanssielokuva on rikas ja moninainen taidemuoto, joka on kahden vahvan taiteenlajin, elokuva- ja tanssitaiteen luonteva fuusio. Kansainvälisesti rakastettua, kiehtovaa ja alati kehittyvää tanssielokuvaa ei sido genrerajat eikä kielimuurit.

Klo 17.30 Moving - Liikuttaa
Klo 19.30 North - Pohjola

Tarkat elokuvatiedot julkistetaan myöhemmin.

Järjestäjä: Kati Kallio

Ella Posti: Excavation

Lipputiedot

Peruslippu yhteen näytökseen | 15 €
Alennuslippu yhteen näytökseen
| 12 € Eläkeläiset, alle 25-vuotiaat, opiskelijat, ammattilaiset, työttömät, siviilipalvelus- ja varushenkilöt. Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen.
Yhteislippu molempiin näytöksiin I 25 €
Alennuslippu molempiin näytöksiin I 20 € Eläkeläiset, alle 25-vuotiaat, opiskelijat, ammattilaiset, työttömät, siviilipalvelus- ja varushenkilöt. Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen.

Pay What You Can | Esitykseen on myynnissä myös pieni määrä ”Pay What You Can”-lippuja. PWYC-lipuilla halutaan lisätä näytösten saavutettavuutta ja tarjota haastavasta taloudellisesta tilanteesta riippumatta mahdollisuus kokea Tanssin talon esityksiä. PWYC-lipuissa voi valita kolmesta eri hintavaihtoehdosta itselle parhaiten sopivan lipun hinnan. Saatavilla Lasipihan myyntipisteestä sekä täältä. Lue lisää Pay What You Can -lipuista ja muista lippukäytännöistä.

Katsomo on numeroimaton.

Lippuja saatavilla verkkokaupan lisäksi Kaapelitehtaan Lasipihan myyntipisteestä.

Otathan Tanssin talon asiakaspalveluun yhteyttä mahdollisissa lipunmyyntikysymyksissä: info@tanssintalo.fi

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon