Tilat

TU 220115 tanssin talo 021
Show photographer Tuomas Uusiheimo

Tanssin talo on Suomen ensimmäinen tanssin ehdoin suunniteltu rakennus. JKMM Arkkitehtien ja ILO Arkkitehtien yhteistyönä suunnittelema kokonaisuus käsittää näyttävän uudisrakennuksen ja vanhoihin Kaapelitalon tehdasosiin peruskorjattuja tiloja. Tanssin talo oli Arkkitehtuurin Finlandia -palkintoehdokkaana 2023.

Talosta löytyy kaksi esitystilaa, 700-paikkainen Erkko-sali ja 235-paikkainen Pannuhalli, niitä yhdistävä Aula, lämpiötilana toimiva Kellari sekä harjoitusstudio, taiteilijalämpiö ja toimisto.

Tanssin talon esityssalit ovat muuntuvia ja monikäyttöisiä. Tanssin talon yhteydessä sijaitseva ravintola Traba tarjoaa korkealaatuisia ravintolapalveluja Tanssin talon tapahtumissa ja tilaisuuksissa sekä catering-palveluja Tanssin talon ja Kaapelitehtaan tapahtumiin. Ravintolapalveluista vastaa Food & Events Tapahtumaravintola.

Tanssin talon vieressä sijaitsevat myös Kaapelitehtaan Turbiinisali ja Merikaapelihalli. Katso eri tilojen pohjapiirros (pdf).

Jos tapahtuman järjestäminen Tanssin talossa kiinnostaa, laita meille viesti myynti@tanssintalo.fi tai ota yhteyttä lomakkeella.

TU 220115 tanssin talo 021

Erkko-sali

Ainutlaatuinen Erkko-sali tarjoaa huippuluokan puitteet suuren mittakaavan tanssi- ja sirkusesityksille, tapahtumille ja juhlille.

Tuomas Uusiheimo TT Pannuhalli

Pannuhalli

Vanhoissa tehdastiloissa sijaitsevassa Pannuhallissa tuntuu Kaapelitehtaan teollinen historia. Täysin peruskorjattu tila on suunniteltu vastaamaan laadukkaan esitystoiminnan tarpeita.

Tt tilat creditannukkapakarinen web 14

Aula

Tanssin talon tyylikäs Aula sopii erinomaisesti esimerkiksi seminaarien, tapahtumien tai luentojen järjestämiseen.

Traba ruoka ja tilat HI RES 16

Ravintola Traba

Tanssin talon yhteydessä sijaitseva Traba tarjoaa kauniit puitteet, tunnelmallisen miljöön, herkulliset tarjoilut sekä ammattimaiset järjestelyt ja palvelun.

TU 220115 tanssin talo 106

Kellari

Tanssin talon Kellari sopii erinomaisesti esimerkiksi rentojen yksityistilaisuuksien, kokouksien, juhlien tai luentojen järjestämiseen. Kellari on suorassa yhteydessä ravintola Trabaan ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi lisätilana erilaisissa tapahtumissa.

Tarjouspyyntö

Kysy lisää tilapalveluistamme täyttämällä yhteydenottolomake. Voit myös laittaa viestin osoitteeseen myynti@tanssintalo.fi.
Tilaisuuden luonne
Tilatoive

Voit valita useamman kuin yhden

Tarjoilut

Kerro halutessa lisää tilaisuudesta ja toiveistasi

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon