Suunnittele vierailusi

Web Pietari Purovaara Miltton Tanssin Talo 7 12 147 kopio
Show photographer Pietari Purovaara

Tanssin talo sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa Kaapelitehtaan yhteydessä. Lue tältä sivulta ohjeita saapumiseen ja vinkkejä mahdollisimman sujuvaan vierailuun.

Saapuminen

Tanssin talo sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa Kaapelitehtaan yhteydessä osoitteessa Kaapeliaukio 3. Sisäänkäynti löytyy Kaapelitehtaan katetulta Lasipihalta, jonne on pääsy myös vastakkaisesta päädystä, osoitteesta Tallberginkatu 1.

Tanssin talo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä ja kannustammekin saapumaan julkisilla kulkuneuvoilla, kävellen tai pyörällä.

Sisäänkäynti Lasipihalle ja Tanssin taloon Kaapeliaukion puolelta.

JULKINEN LIIKENNE

  • Metro: Ruoholahti (550 m)
  • Raitiovaunu: 8, pysäkki Kaapelitehdas (100 m)
  • Bussi: 15, 21, 21N, 22, 112N, 192T, pysäkki Salmisaari (200 m)

Tarkista aikataulut ja mahdolliset poikkeusreitit HSL:n reittioppaasta.

PYÖRÄPARKIT

Kaapeliaukiolta aivan Tanssin talon vierestä löytyy pyörätelineitä. Lähin kaupunkipyöräasema (kausi 1.4.-31.10.) sijaitsee Kaapelitehtaan meren puoleisessa päädyssä Tammasaarenlaiturilla.

TAKSI

Taksin voi ohjeistaa osoitteeseen Kaapeliaukio 3. Lähin taksiasema on Ruoholahden metroasemalla (550 m).

Liikkumisesteisten liikennöinti on mahdollista Kaapelitehtaan Lasipihan molemmin puolin, osoitteissa Kaapeliaukio 3 tai Tallberginkatu 1. Kulkureitit Tanssin taloon ovat esteettömiä.

PYSÄKÖINTI

Tanssin talolla ei ole omaa pysäköintialuetta. Kaapelitehtaan ympäristön pysäköintimahdollisuuksista löytyy tietoa Kaapelitehtaan verkkosivuilta. Lähin maksullinen pysäköintihalli on Europark Ruoholahti (250 m). Muut alueen katupysäköintikohteet ja lähimmät muut parkkihallit voi tarkistaa kantakaupungin pysäköntikartasta (II-vyöhyke, Ruoholahti).

Kaapelitehtaan sisäpihalla osoitteessa Tallberginkatu 1 on kaksi liikkumisesteisen pysäköintipaikkaa, joissa pysäköinti on sallittu ilmaiseksi enintään 4 tunnin ajan. Lisäksi Tammasaarenkadulla on kaksi Helsingin kaupungin pidempiaikaista liikkumisesteisen pysäköintipaikkaa.

Tanssin talon pääovet Lasipihalta.

Esteettömyys

ESTEETTÖMÄT KULKUREITIT

Tanssin talon koko ensimmäinen kerros, missä Erkko-sali, Pannuhalli, Aula ja WC:t sekä ravintola Traba sijaitsevat, on täysin kynnyksetön. Taloon on esteetön sisäänkäynti aina Kaapelitehtaan Lasipihan ulkotiloista alkaen.

ESTEETTÖMÄT KATSOMOPAIKAT

Tanssin talon katsomoiden ensimmäinen rivi on kokonaisuudessaan esteetön. Tanssin talon katsomot nousevat jyrkästi ja kulku tapahtuu portaita pitkin, katsomoihin ei ole hissiä. Tanssin talon tilat ovat muuntautuvia ja mahdollisista poikkeavista katsomoratkaisuista ja esteettömistä paikoista kerrotaan esitystietojen yhteydessä.

Liikkumisesteisten asiakkaiden avustajat pääsevät Tanssin talon esityksiin ilmaiseksi, maksuton avustajalippu ostetaan lipunmyynnin yhteydessä.

ESTEETTÖMÄT WC

Yleisö-WC:t ja esteetön WC sijaitsevat Tanssin talon Aulassa.

INDUKTIOSILMUKKA

Tanssin talon esitystiloissa on käytössä induktiosilmukka kuulolaitetta käyttäville. Toiminta-alue kattaa koko katsomon.

Katsomot

Tanssin talossa on kaksi esityssalia, Erkko-Sali ja Pannuhalli. Erkko-salin katsomossa on 700 istumapaikkaa ja Pannuhallin 235. Pannuhallin tapahtumissa on pääsääntöisesti käytössä numeroimaton katsomo.

Salien jokaiselta katsomopaikalta on hyvä näkyvyys näyttämölle rivien korkeuserosta johtuen. Tämän vuoksi katsomot nousevat jyrkästi. Ainoastaan Erkko-salin rivin 17 edessä on kaide. Ensimmäinen rivi on lattiatasossa, ja siinä on useita paikkoja liikkumisesteisille. Mahdolliset lavastuksista tai muista esityskohtaisista ratkaisuista johtuvista näkörajoitteista mainitaan lipunmyynnin yhteydessä. Huomioithan paikkavalintaa tehdessäsi, että vain ensimmäiselle riville on esteetön pääsy.

Erkko-salissa sekä Pannuhallissa on käytössä teleskooppikatsomot, jotka voidaan pakata kasaan. Tämä mahdollistaa tilojen muunneltavuuden sekä hyvän näkyvyyden eri paikoilta. Koska katsomorakenne ei ole kiinteä, voi erityisesti Erkko-salissa tuntua satunnaisesti huojuntaa yleisön poistuessa esityksen jälkeen. Katsomo on kaikkien turvallisuusstandardien mukainen - huojunnan tunne on pienin alimmilla riveillä.

Erkko-salin katsomokartta


Lataa kartta pdf:nä

Vaatesäilytys

VAATESÄILYTYS

Yleisön mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi päällysvaatteita ja suuria laukkuja, pyöräilykypäröitä yms. ei saa viedä katsomoon.

Tanssin talon vaatesäilytys löytyy kellarikerroksessa, Aulasta johtavan portaikon päässä. Liikkumisesteisille asiakkaille on naulakko Aulan palvelutiskin yhteydessä. Kellarin narikkaan on tarvittaessa käynti hissillä Lasipihan kautta. Aulapalveluhenkilöstö auttaa mielellään tarvittaessa.

Kellarin vaatesäilytys on, tapahtumasta riippuen, ilmainen itsepalvelu- tai palvelunarikka. Tilasta löytyy myös lukittavia lokerikoita.

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi tiedustella Tanssin talon asiakaspalvelusta (ma-pe klo 10-16) info@tanssintalo.fi sekä puh 040 560 1770. Löytötavarat ovat noudettavissa Kaapelitehtaan Konttori-kahvilasta. Katso Konttorin aukioloajat.

Lippuinfo

Annukka Pakarinen

Tanssin talon ohjelma koostuu eri tapahtumajärjestäjien tapahtumista ja esityksistä. Tarkistathan ajankohtaiset tiedot tapahtumakohtaisesti ohjelmakalenterista. Lue lisää lipuista lippuinfosivuiltamme.

Lippuinfo

Ravintolapalvelut

Tanssin talon yhteydessä sijaitsevasta bistroravintola Trabasta saat tapahtumien yhteydessä herkulliset esitystarjoilut. Tarjoilut voi tilata ennakkoon. Lisäksi Traba palvelee lounaalla sekä tarjoaa tapahtuma- ja cateringpalveluja.

Lue lisää ravintolapalveluistamme

Usein kysyttyä

Miten lipun osto on sujuvinta? Miten varmistaa sujuva vierailu? Kuka on suunnitellut Tanssin talon? Tutustu yleisesti kysyttyihin kysymyksiin talosta ja sen toiminnasta.

Katso tästä

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon