Ravintolapalvelut

Traba ruoka ja tilat LO RES 17

Bistroravintola Traba tarjoilee herkullista lounasta maanantaista torstaihin klo 11-14 sekä perjantaisin klo 11-13. Tanssin talon esitysten yhteydessä ravintola palvelee tuntia ennen ja Dance & Dinner -esityksissä kaksi tuntia ennen esitystä.

Tunnelmallinen ravintolasali toimii myös tilausravintolana ja juhlapaikkana, lisäksi Traba toteuttaa catering-palveluita Tanssin talossa järjestettäviin yritystapahtumiin sekä ympäri pääkaupunkiseutua.

Tilaa tapahtumatarjoilut ennen esitystä tai väliajalle ennakkoon verkkopalvelussa.

Tutustu lounaslistaan ja tee tarvittaessa pöytävaraus.

Tee ryhmätilaus tai pyydä tarjous catering-palveluista osoitteessa tanssin.talo@restel.fi tai puhelimitse 041 731 6911 (ma-pe klo 9-16).

Traba on osa Food&Events Tapahtumaravintoloita.

"Oman mausteensa illalliseen tuo paikan henki. Loppuunmyydyn tanssiesityksen odotus väreilee ilmassa: tarjoilijat ovat mukana tunnelmassa ja pitävät huolen tarjoilurytmistä. Luovuuden hurmos nostaa niidenkin tunnelmaa, jotka ovat tulleet Trabaan vain syömään." | HS, Anna Paljakka

Traba toteuttaa räätälöityjä catering-palveluita yksityistilaisuuksiin ja yritystapahtumiin mm. Tanssin talon upeissa tapahtumasaleissa. Tarjoiluja tehdään toiveiden mukaisesti aina aamiaisista cocktail-tilaisuuksiin, runsaisiin buffet-tarjoiluiluihin ja usean ruokalajin juhlaillallisiin.

Ole yhteydessä!

tanssin.talo@restel.fi
puh. 041 731 6911 (ma-pe klo 9-16)

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon