Tanssin talosta

TANSSIN TALO c Hannu Rytky 05
Show photographer JKMM Arkkitehdit

Edistämme, tuemme ja toteutamme monimuotoista tanssitaidetta ja -kulttuuria. Yhdistämme yleisön ja tanssin ja vahvistamme tanssin asemaa ja arvostusta. Lue lisää talosta ja toiminnastamme alta.

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Kaapeliaukio 3, Helsinki

Postiosoite

Tallberginkatu 1 / 122
00180 Helsinki

Tiedustelut, asiakaspalvelu

info@tanssintalo.fi
Puh. 040 560 1770, ma-pe 10-16
Ei lipunmyyntiä puhelimitse

Ravintolapalvelut

tanssin.talo@restel.fi
Puh. 041 731 6911

Arkkitehtuuri

Tanssin talo on Suomen ensimmäinen tanssin ehdoilla suunniteltu maamerkki. JKMM Arkkitehtien ja ILO arkkitehtien yhteistyössä Kaapelitehtaan yhteyteen suunnittelema Tanssin talo yhdistää uutta ja vanhaa. Rakennus käsittää yli 5400 tanssille omistettua neliötä ja tarjoaa maailmanluokan puitteet tanssin ja sirkuksen esittämiselle ja kokemiselle.

Lue lisää rakennuksesta ja arkkitehtuurista

Ohjelmatoiminta

Tero Saarinen Company: Third Practice. Kuva: Kai Kuusisto.

Tanssin talon ohjelma rakentuu tanssin, sirkuksen ja muun kulttuurin toimijoiden tuottamista esityksistä ja tapahtumista sekä Tanssin talon ohjelmahankkeista. Ohjelmatoiminnan keskiössä on lisäksi valikoitujen ohjelmakumppaneiden kanssa tehtävä pitkäkestoinen yhteistyö, jonka myötä Tanssin talossa on ympäri vuoden monipuolista ohjelmaa.

Tutustu ohjelmakumppaneihin

Tanssin talo - unelmasta toteen

Maggie Gripenberg ja oppilaita. Kuvaaja tuntematon / Teatterimuseon arkisto.

Tanssille omistettu tila on unelma, joka on elänyt vuosikymmeniä tanssin tekijöiden keskuudessa. Ensimmäisen kerran ajatus lausuttiin jo 1930-luvulla. Tanssin talon taustalta löytyy monen toimijan ja laajan aktiivijoukon työ ja yhteinen ponnistus. Miten kaikki sai alkunsa, ja miten tanssi lopulta sai oman kodin Helsingin Ruoholahteen?

Tutustu Tanssin talon historiaan

Tilapalvelut

Tanssin talosta löytyy kaksi esitystilaa, niitä yhdistävä Aula, lämpiötiloja sekä harjoitusstudio ja toimisto. Tiloja voi myös vuokrata monipuolisesti eri tapahtumiin.

Lue lisää tiloista ja palveluista

Vastuullisuus askel askeleelta

Pietari Purovaara

Me Tanssin talolla haluamme ottaa ympäristön huomioon kaikessa toiminnassamme – sosiaalista vastuullisuutta unohtamatta.

Lue lisää

Vuosikatsaus 2022

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon