Kellari

TU 220115 tanssin talo 106
Show photographer Tuomas Uusiheimo

Tanssin talon Kellari sopii erinomaisesti esimerkiksi rentojen yksityistilaisuuksien, kokouksien, juhlien tai luentojen järjestämiseen. Kellari on suorassa yhteydessä ravintola Trabaan ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi lisätilana erilaisissa tapahtumissa. Kellarissa on myös oma ravintolan myyntipiste joka avataan tarvittaessa.

330 m², max. 160 hengelle

Kellarissa voi järjestää 160 hengen tilaisuuden. Kellariin on mahdollista rakentaa pöytäryhmiä tai istuimia n. 80 hengelle. Tila on esteetön.

Kellarin tekniikka

Kellarissa on kevyt äänentoisto ja kuvavalmius presentaatioiden näyttämiseen. Kellariin on mahdollista tilata Tanssin talolta lisätekniikkaa tarpeiden mukaan. Lisätietoja teknisistä valmiuksista saa vastaavalta tekniseltä päälliköltä Petteri Laukkaselta, petteri@tanssintalo.fi

Teknisiä tietoja:

  • Saliäänikaiuttimet: 2 kpl Yamaha DXR10MKII

  • Langalliset puhemikrofonit

  • Liikuteltava “75 Phillips Full HD -näyttö

  • Liikuteltava valkotaulu

Catering Kellariin?

Food&Events Tapahtumaravintoloiden operoima, Tanssin talon oma bistroravintola Traba tarjoaa yksinoikeudella korkealaatuisia ravintolapalveluja Tanssin talon tapahtumiin. Ravintolan terassi palvelee asiakkaita Kaapelitehtaan katetulla Lasipihalla. Lisätietoja tanssin.talo@restel.fi tai puhelimitse 041 731 6911 (ma-pe klo 9-16).

Varaustiedustelu

Tilaisuuden luonne
Tilatoive

Voit valita useamman kuin yhden

Tarjoilut

Kerro halutessa lisää tilaisuudesta ja toiveistasi

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon