Tanssintalo flamenco creditannukkapakarinen web 1
Show photographer Annukka Pakarinen

Tanssin päivä Tanssin talolla

  • Päivämäärä

    28.4-28.4.2023

  • Liput

    Vapaa pääsy II Free

Tervetuloa viettämään Tanssin päivää tanssin talolle!

Tanssin talo ottaa varaslähdön Kansainväliseen tanssin päivään ja kutsuu juhlistamaan tanssin riemua perjantaina 28.4.


Saavu vierailulle Tanssin talon avoimien ovien päivään. Iltapäivän aikana on mahdollisuus tutustua tiloihimme ja toimintaamme, osallistua avoimelle tanssitunnille sekä vierailla Mortal Tropical Dances -teoksen avoimissa harjoituksissa.

Eri lajeihin tutustuttavia tanssijameja johtaa StepUp-tanssikoulun suosittu tanssiopettaja, juontaja ja tanssin monitaituri Peter Pihlström. Tunnilla lajeina salsa, hiphop ja afro – myös muita lajitoiveita saa esittää! Jamit järjestetään Tanssin talon Aulassa klo 18-19, taso on avoin. Tervetuloa mukaan!

Päivän aikataulu

15.30 Ovet avautuvat
16.00 Mortal Tropical Dances -teoksen kaikille avoimet harjoitukset, Erkko-sali
17.00 Tanssin talon yleisötilat avoinna. Paikalla on henkilökuntaa kertomassa talosta ja sen toiminnasta.
18.00 Avoimet tanssijamit Aulassa
19.00 Mortal Tropical Dances -teoksen avoimet harjoitukset (huom. teoksen sekä näiden harjoitusten ikäsuositus +16), Erkko-sali


Tutustu vierailullasi myös muiden Kaapelitehtaan toimijoiden ohjelmaan.

Teatterimuseo järjestää hauskan Tanssisuunnistuksen lapsille ja perheille. Saat kartan, jonka mukaan voit seikkailla näyttelyissä ja tehdä tanssiaiheisia tehtäviä. Lopuksi voit päästää tanssijalkasi valloilleen ja näyttää upeimmat tanssikuviosi Maneesin diskossa! Avoinna näyttelyt Everybody Dance!, Tarpeisto pääroolissa ja Arkadia-teatteri pukuhuoneineen. Vapaa pääsy, katso tarkemmat aikataulut Teatterimuseon sivuilta.

Lue lisää Teatterimuseon sivuilta

Myös tanssistudio Haapalainen Suutarijääskö Dance Studios on mukana ja järjestää kaikille avoimen tanssitunnin tiloissaan klo 17.00–18.00.


Mortal Tropical Dances on palkitun tanssitaiteilija ja musiikintekijä Elina Pirisen odotettu uusi sinfoninen suurteos, joka täyttää Tanssin talon suuren näyttämön sisäisen tropiikkimme erikoistansseilla, hurjalla livemusiikilla sekä lumoavilla väreillä ja tuoksuilla. Mortal Tropical Dances ensi-illassa perjantaina 5.5. Tanssin talon Erkko-salissa.

Lue lisää teoksesta

Virallinen Kansainvälinen tanssin päivä on 29.4.

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon