Image

Kummit live: Elämä lapselle -konsertti

Tilaa tarjoilut
  • Esitysajat

    6.9. klo 20.00

Lastenklinikoiden Kummien tunnelmallinen hyväntekeväisyyskonsertti juhlistaa Kummien 30-vuotista matkaa lasten terveyden tukena Suomessa. Konsertti nähdään Tanssin talon lavalla sekä suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla.

Lähes 30 vuotta järjestetty Elämä Lapselle -konsertti on yksi Suomen tunnetuimmista hyväntekeväisyyskonserteista, jossa lasten ja nuorten asialle on kutsuttu koko Suomi – mukaan lukien huikeat tähtiesiintyjät, kiinnostavat vieraat, lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijat sekä tietysti pienet potilaat perheineen.

Elämä Lapselle -konsertin avulla tuetaan tuttuun tapaan lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa Suomen viidellä lastensairaalalla Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Kummien tuella lastensairaaloissa edistetään lastentautien tutkimusta, laitehankintoja ja innovaatiohankkeita, potilasperheiden viihtyvyyttä sairaala-aikana sekä lasten ja nuorten mielenterveyttä.

Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertin juontajana nähdään Marja Hintikka, jonka juontopareina vierailee useita tuttuja kummivaikuttajia. Hyvällä asialla illan aikana esiintyvät muun muassa Juha Tapio, BEHM, BESS, Lili & Luna ja Tuure Kilpeläinen, SANNI, Elastinen, KUUMAA, Robin Packalen ja VIIVI.

Illan aikataulu

Huom.! Katsomo on numeroimaton - saavuthan ajoissa paikalle sujuvan vierailun varmistamiseksi.

Ovet Tanssin talon Aulaan avataan klo 19.15 ja saliin klo 19.30. Olethan istumassa viimeistään 19.50. Suora lähetys alkaa klo 20.
Huomioithan, että katsomoon ei saa viedä isoja laukkuja tai päällysvaatteita. Tanssin talon maksuttomat naulakkopalvelut sijaitsevat talon alakerrassa.

Konsertin järjestää hyväntekeväisyysjärjestö Lastenklinikoiden Kummit ry.

LIPUNMYYNTITIEDOT

Peruslippu | 50, 80 €
Alennuslippu I 44, 80 € alle 16-vuotiaat, opiskelijat, työttömät, siviili- ja varuspalvelushenkilöt, nuorisotoimet.
Eläkeläislippu I 44, 80 €

Max. 10 lippua, sitä suuremmat varaukset: kummit@kummit.fi

Lippuja saatavilla verkkokaupan lisäksi Kaapelitehtaan Lasipihan myyntipisteestä.

Erkko-salin jokaiselta katsomopaikalta on hyvä näkyvyys näyttämölle rivien korkeuserosta johtuen. Tämän vuoksi katsomo nousee jyrkästi. Ensimmäinen rivi on lattiatasossa ja siinä on useita paikkoja liikuntaesteisille. Ylemmille riveille on nousu portaikosta.

Olethan Tanssin talon asiakaspalveluun yhteydessä lipunmyyntiä koskevissa kysymyksissä: info@tanssintalo.fi

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon