China Moses 5622 Sylvain Norget
Show photographer Sylvain Norget

UMO Helsinki Jazz Orchestra presents: Great Voices

Tilaa tarjoilut
  • Esitysaika

    La 1.4.2023 klo 19.00

  • Kesto 2 h, sisältää väliajan.

China Moses (US) feat. UMO Helsinki Jazz Orchestra

Marraskuussa 2020 ensivierailunsa UMO Helsinki Jazz Orchestran vieraaksi tehnyt yhdysvaltalainen jazzlaulaja-lauluntekijä China Moses palaa Suomeen! Tanssin talon konsertti on osa UMOn Great Voices -sarjaa, jossa orkesterin solisteina nähdään upeaäänisiä laulajia niin Suomesta kuin maailmalta.

China Moses on vienyt vokaalijazzin uudelle aikakaudelle ja luonut täysin omat standardinsa. Odotettavissa on tunteita ja sävyjä jazzista bluesiin, swingistä funkiin, melankolisista balladeista räjähtävään energiaan. Konsertin ohjelmisto on koottu vokaalijazzin unohtumattomista ja unohdetuistakin helmistä, sekä China Mosesin omista sävellyksistä uusin big band -sovituksin. Mukana on musiikkia mm. Beatlesiltä, Eric Claptonilta, Millie Jacksonilta ja Bill Withersiltä. Konsertin johtaa UMOn pääkapellimestari ja taiteellinen johtaja Ed Partyka, joka myös sovittaa valtaosan uudistetusta ohjelmistosta.

China Moses (s. 1978) on valloittanut loppuunmyydyt konserttisalit ympäri maailman. Karismaattinen esiintyjä kertoo jazzin tarinoita omalla, epäsovinnaisella ja vailla rajoja olevalla tyylillään. Moses on vahva lauluntekijä, joka on perinyt valovoimansa äidiltään Dee Dee Bridgewaterilta. Hän on julkaissut kuusi omaa albumia – joista ensimmäisen jo 17-vuotiaana – ja ollut mukana useilla kymmenillä levytyksillä. China Moses on kahlannut läpi suuren amerikkalaisen laulukirjan ja tehnyt kunniaa häntä inspiroineille suurille blues- ja jazzlaulajattarille kuten Dinah Washingtonille, Nina Simonelle ja Etta Jamesille. Monipuolinen ammattilainen tekee musiikin ohella myös näyttelijän sekä radio- ja TV-hostin töitä. www.chinamoses.com

Lipunmyyntitiedot

Liput myynnissä lippu.fi ja lippu.fi:n lipunmyyntipisteet. Lippuja koskevissa kysymyksissä olethan yhteydessä lippu.fi:n asiakaspalveluun.

Peruslippu | 39 €
Alennusliput | Opiskelijat, työttömät, siviilipalvelus- ja varushenkilöt 15€
Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen.
Eläkeläiset | 29 €
Ryhmälippu | 29 € (yli 11 henkilöä)

Erkko-salin katsomossa ei ole merkittäviä näköesteitä, ja katsomo mahdollistaa hyvän näkyvyyden myös reunapaikoilta. Tämän vuoksi katsomo nousee jyrkästi. Huomioithan, että taaemmille riveille noustaan portaikkoa pitkin, eikä katsomoon ei ole hissiä.

A new star has entered the Jazz firmament.

— All About Jazz

China Moses has an incisive voice, powerful swing and a high voltage personality.

— London Evening Standard

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon