Taike tanssin tp instagram post 1080x1080px

Tanssin tulevaisuuspäivä

  • Päivämäärä

    31.1-31.1.2023

  • Kokonaiskesto

    11.30-16

  • Liput

    Ilmainen

Tervetuloa Tanssin taloon käymään keskustelua tanssin kentän tulevaisuudesta 31.1.2023 klo 11:30–16. Tilaisuudessa tanssin tulevaisuutta pohditaan taiteilijapuheenvuorojen, paneelikeskustelun sekä kaikkien tapahtumaan osallistuvien kanssa yhteisissä pyöreän pöydän keskusteluissa.

Ilmoittaudu täällä.

Tanssin tulevaisuuspäivä kokoaa yhteen tanssin kentän toimijat pohtimaan tanssin tulevaisuuden näkymiä. Tapahtuman tavoitteena on olla kokoava, kohtaamiset mahdollistava ja vuoropuhelua lisäävä hetki ja tila. Tapahtuman tarkoituksena on lisätä yhteistä keskustelua tanssin kentällä ja luoda myös Taikelle ajankohtainen kuva siitä, mitä tanssin kentälle kuuluu juuri nyt.

Tapahtuma on keskustelunavaus. Vaikka tanssin kenttää koskevia keskusteluita jo käydään, on tapahtuma syntynyt kentän tarpeesta käydä erilaisia keskusteluita. Toivomme ratkaisukeskeistä, kunkin omaa toimijuutta vahvistavaa, tulevaisuuteen katsovaa ja aina jotakin positiivista sisältävää puhetta.

Tapahtuma on suunnattu tanssin kentällä toimiville taiteilijoille, tuottajille sekä tanssin kentän kanssa operoiville toimijoille.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. Ilmoitathan etäosallistumisestasi ilmoittautumislomakkeessa.

Tilaisuuden järjestää Taiteen Edistämiskeskus. Lisätiedot taike.fi

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon