Kummit ry 2022

Kummit Live: Elämä lapselle -konsertti

Tilaa tarjoilut
  • Aikataulu

    Ke 7.9.2022 klo 20:00

Huippusuosittu Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti tänä vuonna Tanssin talolla! Lähetys nähdään suorana MTV3-kanavalla.

Lähes 30 vuotta järjestetty Elämä Lapselle -konsertti on yksi Suomen tunnetuimmista hyväntekeväisyyskonserteista, jossa lasten ja nuorten asialle on kutsuttu koko Suomi – mukaan lukien huikeat tähtiesiintyjät, kiinnostavat vieraat, lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijat sekä tietysti pienet potilaat perheineen.

Vuoden 2022 Elämä Lapselle -konsertin avulla tuetaan tuttuun tapaan lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa Suomen viidellä lastensairaalalla Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Kummien tuella lastensairaaloissa edistetään lastentautien tutkimusta, laitehankintoja ja innovaatiohankkeita, potilasperheiden viihtyvyyttä sairaala-aikana sekä lasten ja nuorten mielenterveyttä.

Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertin juontajina ovat Marja Hintikka sekä Miska Haakana. Hyvällä asialla illan aikana esiintymässä nähdään muun muassa Juha Tapio, JVG, Elastinen, Erin, Samu Haber, Ramses II, Robin Packalen ja Viivi.

Elämä Lapselle -konsertti on myös vuonna 2022 tunnelmallinen tv-konsertti, jossa hyvän tekeminen onnistuu helposti kotisohvalta!

Ovet avataan lipun ostaneille klo 19.15.

Aulakahvio on avoinna klo 19.15 alkaen. Myös Kummien myyntipiste on avoinna, josta voi hankkia esim. hyvää tekevän nallen.

Suora lähetys alkaa MTV3:lla klo 20 ja päättyy klo 22.

Lähetys on nähtävillä MTV3-kanavan suoran lähetyksen jälkeen myös MTV Katsomossa.

Mikäli olet innokas kävelijä, Radio Novan Esko Eerikäinen suorittaa kymmenen tunnin kävelyhaastetta Tanssin talon ympärillä klo 11.45 alkaen pienten potilaiden hyväksi ja kävelyhaaste jatkuu aina lähetyksen loppuun saakka. Voit lähteä mukaan tsemppaamaan Eskoa kävelemällä itsekin tai tekemällä lahjoituksen.

Lue lisää ja tee lahjoitus Kummit-sivulla.

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon