Lottaliina Pokkinen Tomi Kontio
Show photographer Tomi Kontio

Koulutus: Tekijänoikeudet & neuvottelutaidot

 • 2 esitystä

  13.5-27.5.2024

 • Kokonaiskesto

  2 h 30 min

 • Liput

  ilmainen

Tilaa tarjoilut
 • Aikataulu


  13.5.2024 10-12.30


  27.5.2024 10-12.30


  Webinaari. Koulutus on maksuton. Ilmoittaudu täyttämällä lomake.

ESITTELY

Tanssin talo järjestää kahtena päivänä kaksi eri webinaaria. Ensimmäinen osa keskittyy tekijänoikeuksiin ja toinen osa neuvottelutaitoihin. Lue lisää ohjelmista alta. Molempien päivien koulutuksesta vastaa asiantuntija Lottaliina Pokkinen. Koulutukset on suunnattu tanssin, sirkuksen ja kulttuurin alan ammattilaisille mm. koreografeille, tuottajille, ja myynnin parissa työskenteleville.

Voit tutustua jälkikäteen koulutuksen sisältöihin tallenteina 31.8.2024 saakka. Pyydä materiaalit katsottavaksi: info@tanssintalo.fi

**

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake. Voit ilmoittautua valitsemalla osallistumisen kummallekin tai vain toiselle päivälle.

ILMOITTAUTUMINEN

Tutustu myös viestintää ja markkinointia koskevaan koulutuspäivään.

13.5. Tekijänoikeudet

13. toukokuuta järjestettävä tekijänoikeuksiin keskittyvä koulutuspäivä pitää sisällään muun muassa tekijänoikeuksien perusteet, tekijänoikeuksista sopimisen, tallenteiden tekemisen, live-striimauksen ja muiden tekijänoikeudella suojatun materiaalin käyttämisen sekä tekijänoikeuden ongelmatilanteet.

27.5. Neuvottelutaidot

27. toukokuuta järjestettävä neuvottelutaitoihin keskittyvä koulutuspäivä käsittää muun muassa onnistuneen neuvottelun elementit, asian ja ihmisen erottamisen toisistaan, konkreettiset vinkit erilaisiin neuvottelutilanteisiin, valmistautumisen, neuvottelutilanteet, jälkihoidon sekä hankalat neuvottelutilanteet.

Lottaliina Pokkinen

Lottaliina Pokkinen työskentelee juristina ja ammattineuvottelijana keskittyen auttamaan luovan alan ammattilaisia. Hän johtaa omaa yritystään, Lehtinen Legal Oy:tä. Lisäksi Pokkinen on tunnettu ja arvostettu neuvottelutaitojen kouluttaja ja tietokirjailija.

Koulutus on osa Tanssin talon Digitaalinen näyttämö -hanketta, jota tukee Euroopan unionin rahoittama – NextGenerationEU.

EU disclaimer kestavakasvu FI black

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon