Bam B Am YES web2
Show photographer Märta Thisner

Peruttu! BamBam Frost: YES

Tapahtuma on peruttu. Zodiak on tarkemmin yhteydessä lipun ostaneisiin viikolla 4.


Ruotsalaisen nuoren polven koreografin BamBam Frostin YES on mielihyvän aalto, surua ja unelmia mahdollisuuksista. Yes yes yes. Tästä voisi tulla jotain.

YES muuttaa jatkuvasti muotoaan olemassa olevan ja aiemmin olleen kautta. YES käyttää fiktiota kompassina, joka auttaa meitä kuvittelemaan, missä haluamme olla. Se käsittelee veden muokkaavaa voimaa ja myrskyn mullistavaa potentiaalia. YES on pehmeä, YES on tiivis. YES on jännitystä ja vapautumista. YES on liikaa ja liian vähän. YES on sinä muutat kaiken mihin kosket.

BamBam Frost

BamBam Frost on Tukholmassa asuva tanssija ja koreografi. Frost työskentelee intersektionaalisen feminismin näkökulmasta, ja hänen työnsä on jatkuvassa muutoksessa ja vuoropuhelussa nykyajan kanssa. Frostin teokset SORRY (2018), SO SORRY (2019) ja YES (2020) pohjautuvat hänen kiinnostukseensa sosiaalisiin tansseihin ja popkulttuurin ilmiöihin suhteessa aikaan ja kontekstiin, joista ne ovat lähtöisin.

Frostin työssä mielihyvä ja fiktio toimivat kompassina, joka ohjaa kuvittelemaan ja muovaamaan koreografisia ehdotuksia muutokselle. Frost tekee tiivistä yhteistyötä Lydia Ö. Diakitén kanssa. Heidän teoksensa Immortal summit sai ensi-iltansa marraskuussa 2021.

Teos on osa Zodiakin järjestämää kansainvälistä Sivuaskel-festivaalia 12.-20.02.2022.

TUTUSTU FESTIVAALIIN ZODIAKIN SIVUILLAAlullepanija, tuotanto, koreografi, esiintyjä

BamBam Frost

Esiintyjä

Lydia Diakité Östberg

Valosuunnittelu

Anton Andersson

Sävellys ja äänisuunnittelu

Yared Cederlund

Lavastussuunnittelu

Lisa Berkert Wallard

Puvustus

Hanna Kish

Taiteellinen apu prosessin aikana

Lydia Diakité Östberg ja Alexandra Tveit

Tuotanto

Sara Bergsmark & Jessie McLaughlin (MDT), Nordberg Movement

Yhteistuottajat

MDT, Säfsten Produktion

Tukijat

Kulturrådet, the Swedish Arts Grants Committee, Stockholm Stad and Life Long Burning – Towards a sustainable Eco-System for Contemporary Dance in Europe project (2018-2022) supported by the Creative Europe programme of the European Union.

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon