Look Oliver Nazareth Panadero
Show photographer Oliver Look

tanztheater Wuppertalin lipunmyynti käynnistyy 15.8.

UUTISET

Pian niitä saa - tanztheater Wuppertal Pina Bauschin Vollmond-teoksen lipunmyynti käynnistyy elokuussa 15.8.

Marraskuussa Suomeen saapuvan Tanztheater Wuppertalin Vollmond (Full Moon) -teoksen lippuja myydään Tanssin talon verkkosivujen lippukaupassa sekä Kaapelitehtaan Lasipihan Infopisteellä.

Legendaarisen Pina Bauschin perustama ryhmä tuo Tanssin taloon Vollmond (Full Moon) -teoksen 3.-5.11. Esitys jatkaa Tanssin talon kansainvälistä vierailusarjaa.

2009 menehtynyt Pina Bausch oli aikamme merkittävimpiä ja tunnetuimpia tanssiteatterin ja nykytanssin tekijöitä ja suunnannäyttäjiä. Yli 30 vuotta kestäneellä urallaan Bausch loi kymmenittäin teoksia, joita esitetään yhä ympäri maailmaa. Vollmond (Full Moon) kuuluu Bauschin myöhäisemmän ajan keskeisimpiin tuotantoihin, ja on kerännyt ylistävän vastaanoton ensi-illastaan 2006 lähtien. Vollmond korostaa eri ikäisten ja moninaisista taustoista tulevien tanssijoiden syvää inhimillisyyttä, tuoden ihmisenä olemisen ristiriidat keskiöön.

Seuraa some-kanaviamme ja tilaa uutiskirjeemme niin olet ensimmäisten joukossa kuulemassa lipunmyynnin käynnistymisestä ja muista uutisista.

Lue lisää teoksesta

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon