Yle Summeri 1

Moves like Summeri -finaali

 • Päivämäärä

  29.5-29.5.2022

 • Aika

  17:30

 • Kokonaiskesto

  1,5h

 • Liput

  13 €

Tilaa tarjoilut
 • Info

  Moves like Summeri 29.5. klo 17:30.


  TV-lähetys TV2:lla sekä Yle Areenassa klo 18:00.

Moves Like Summeri huipentuu huikeaan finaaliin toukokuussa!

Moves Like Summeri on Yle Summerin uusi kilpailullinen tanssiohjelma, jossa nuoret tanssijat ympäri Suomea pääsevät toteuttamaan unelmiaan ja treenaamaan yhdessä huippuopettajien kanssa.

Kilpailu huipentuu toukokuussa Tanssin talolla järjestettävään ja suorana Ylen kanavissa nähtävään finaaliin!

Huipputanssinopettajien Sanaz Hassanin, Alex Komulaisen ja Samuli Emeryn luotsaamat, lupaavista nuorista tanssin harrastajista koostuvat Moves like Summerin joukkueet ovat treenanneet koko kevään yksin ja yhdessä.

Nyt on aika katsoa, mikä joukkue on löytänyt itsestään kätketyn potentiaalin ja yhteisvoiman sekä luonut inspiroivimman esityksen!

Finaalissa luvassa joukkueiden huikeiden tanssiesitysten lisäksi upea show, jossa esiintyy myös kaksi kovassa nousukiidossa olevaa artistia, eli Louie Blue, jonka Spaceman-biisi on soinut pitkin kevättä Moves Like Summerin videoissa, sekä persoonallinen laulaja-lauluntekijä Pihlaja, joka tuo mukanaan esitykseen myös omat tanssijansa. Mukana show'ssa on myös energinen katutanssiryhmä Shameless Dance Crew. Illan juontavat Summerista tutut Emma Kakkonen ja Leo Ikhilor.

Moves like Summeri -finaali järjestetään sunnuntaina 29.5. Tanssin talon Erkko-salissa, jonka ovet aukeavat klo 17:30. Olethan viimeistään 17:45 salissa - myöhästyneitä ei päästetä sisään klo 18:00 alkavan suoran TV-lähetyksen vuoksi.

Tanssin talolla ovet aukeavat jo klo 17:00, jolloin YleX:n dj:t Renaz ja Wekesa soittavat Kaapelitehtaan Lasipihalla!Tuotanto

Yle Tapahtumat ja Yle Summeri

Moves Like Summeri logo black with white background

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon