Beethoven 7 freiheitextasis sasha waltz guests ensemble3 sebastian bolesch
Show photographer Herlinde Koelbl

Työpaja: Beethoven 7

 • 2 esitystä

  15.5-16.5.2024

 • Kokonaiskesto

  2 h

 • Liput

  ilmainen / free

Tilaa tarjoilut
 • Ke 15.5. klo 11–13. Avoin taso.


  To 16.5. klo 11–13. Ammattilaiset.

 • Tanssin talon harjoitusstudio.
 • Työpajat pidetään englanniksi.

Beethoven 7 -työpaja

Beethoven 7 -esityksessä Sasha Waltz ja hänen tanssijansa omistavat itsensä Ludwig van Beethovenin Nro 7 A-duurissa (op. 92) -sinfonialle. Musiikki resonoi sävellysajan kysymysten kanssa, jotka ovat edelleen merkityksellisiä meille tänä päivänä: vallankumouksen epäonnistuminen, kitka yhteiskunnallisen muutoksen ja säilyttämisen välillä, menetetty vapaus ja toisaalta halu aueta kohti valoisampaa tulevaisuutta.

Työpajassa pääset sukeltamaan syvälle Sasha Waltzin koreografiseen kieleen ja hänen uusimpaan teokseensa.

Työpajat pitävät tanssijat Orlando Rodriguez ja Rosa Dicuonzo.
TYÖPAJAT OVAT TÄYNNÄ!


Ke 15.5. klo 11–13. Avoin taso. Tanssin talon harjoitusstudio.
To 16.5. klo 11–13. Ammattilaiset. Tanssin talon harjoitusstudio.

Työpajat pidetään englanniksi.

Lisätiedot
: info@tanssintalo.fi

Rosa Dicuonzo

Rosa Dicuonzo syntyi Barlettassa, Italiassa. Hän kävi balettitunneilla Ranskan Princess Grace -akatemiassa. Myöhemmin Rosa muutti Saksaan ja valmistui nykytanssin instituutista Folkwangin taideyliopistosta Essenissä vuonna 2019. Siitä lähtien hän on työskennellyt freelance-tanssijana, työskennellen muun muassa Michal Mualemin ja Giannalberto de Filippiksen sekä Giorgio Rossin kanssa. Hän esiintyy vierailevana tanssijana Tanztheater Wuppertal Pina Bauschin kanssa »Blaubart« teoksessa ja on mukana erilaisissa eurooppalaisissa projekteissa sekä tanssi- ja teatteriresidensseissä. Hän on tanssinut Sasha Waltz and Guests -ryhmässä vuodesta 2021 lähtien.

Orlando Rodriguez

Venezuelassa syntynyt Orlando Rodriguez suoritti BA-tutkinnon tanssista Caracasin taideyliopistossa vuonna 2002 sekä MA-tutkinnon Folkwangin taideyliopistossa Essenissä vuonna 2007. Rodriguez asuu tällä hetkellä Berliinissä ja on ollut mukana esiintyjänä, koreografina ja koreografisena avustajana merkittävissä taideprojekteissa Euroopassa ja ulkomailla, tehden yhteistyötä muun muassa Sergiu Matisin (RO/DE), Morphose/Soraya Thomasin (FR) ja MOUVOIR/Stephanie Thierschin (DE) kanssa. Vuodesta 2009 lähtien hän on osallistunut eri teoksiin Sasha Waltz & Guests -ryhmän kanssa Berliinissä, esiintyen ja tehdessä yhteistyötä monissa maailmanlaajuisissa projekteissa ja ollut mukana useimmissa heidän teoksissaan siitä lähtien. Vuonna 2021 hän oli alkuperäisessä kokoonpanossa Sasha Waltzin teoksessa »In C«. Siitä lähtien hän on ollut mukana ohjaamassa »In C« teoksen viemistä ympäri maailmaa: Yhdysvaltoihin, Bulgariaan, Alankomaihin, Ukrainaan ja Venezuelaan, muun muassa.

Elokuvanäytös ja työpajat järjestetään yhteistyössä Goethe-Institut Finnlandin kanssa.

GI Logo horizontal black s RGB

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon