Breath13 perttu saksa hi res 2
Show photographer Perttu Saksa

Tero Saarinen & Kimmo Pohjonen: Breath

 • 3 esitystä

  6.6-8.6.2024

 • Kokonaiskesto

  1 h 5 min (ei väliaikaa)

 • Tila

  Erkko-sali

 • Liput

  56-16 €

Tilaa tarjoilut
 • Esitysajat

  6.-7.6. klo 19.00
  8.6. klo 14.00


  Perjantain 7.6. esityksen jälkeen yleisökeskustelu Erkko-salissa.


  Lauantaina 8.6. luvassa erityinen syntymäpäivänäytös: esityksen jälkeen juhlistetaan esiintyjäkaksikon pyöreitä ikävuosia Tanssin talon lämpiössä.


  Huom. esitys sisältää strobovaloja.

 • Kesto 1 h 5 min (ei väliaikaa)

Esittely

Scifi-elokuvia muistuttava ääni- ja valomaisema, jossa kaksi voimakasta taiteilijaa seisoo omilla laitureillaan, etsien rohkeutta ottaa askeleen kohti tuntematonta. Mitä yhteentörmäyksestä voi syntyä? Löytääkseen yhteisen äänen, täytyykö luopua palasesta itseään?

Breath on koreografi-tanssija Tero Saarisen ja muusikko-harmonikkataitelija Kimmo Pohjosen ylistetty duetto, jossa liike ja musiikki kipinöivät. Teoksen täydentävät Mikki Kuntun valot ja lavastus, Tuomas Norvion mielikuvituksellinen äänisuunnittelu sekä Teemu Muurimäen puvut.

“Teos kertoo etenkin kommunikaation ja hyväksynnän tärkeydestä. Siitä, miten yritämme suojella itseämme ja yksityisyyttämme absurdein ja koomisinkin keinoin samalla, kun kaipaamme uusia kokemuksia ja kohtaamisia toisten ihmisten kanssa”, Tero Saarinen kertoo.

Tero Saarinen ja Kimmo Pohjonen esittävät duettonsa viimeistä kertaa Tanssin talossa 6.–8. kesäkuuta. Vain kolme näytöstä!

Perjantain 7.6. esityksen jälkeen järjestämme yleisökeskustelun Erkko-salissa. Lauantaina 8.6. luvassa on erityinen syntymäpäivänäytös, kun esityksen jälkeen juhlistamme esiintyjäkaksikon pyöreitä ikävuosia Tanssin talon lämpiössä.

Suurenmoinen teos, joka on erinomaisesti toteutettu, surrealistinen ja ajoittain apokalyptinen essee – Hämmästyttävä!★★★★★
- Séquences (Kanada)

Huom. esitys sisältää strobovaloja.

Esitykset järjestää Tero Saarinen Company.

Breath on katsomiskokemuksena järisyttävä, kokonaisvaltainen ja kaikkien aistien kautta vaikuttava.”

— Kaleva

Lipputiedot

Perusliput | A 56 € – B 49 € – C 38
Alennusliput I Alle 25-v., opiskelijat, työttömät, siviilipalvelus- ja varushenkilöt B 22 € – C 16 € | Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen.
Ammattilaisliput I A 28€ – B 25€ – C 19€. Tanssin ja teatterin ammattilaisille. Ostorajoitus 1 lippu. Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan todistuksen. Lue lisää.
Eläkeläiset I A 53 € – B 46 € – C 35 €
Ryhmät 15+
I A 51 € – B 44 € – C 34 €

Pay What You Can | Esityksiin on myynnissä myös pieni määrä Pay What You Can -lippuja. PWYC-liput saatavilla Lasipihan myyntipisteestä sekä Tero Saarinen Companyn verkkokaupasta. Lue lisää Pay What You Can -lipuista ja muista lippukäytännöistä.

Erkko-salin katsomossa ei ole merkittäviä näköesteitä, ja katsomo mahdollistaa hyvän näkyvyyden myös reunapaikoilta. Tämän vuoksi katsomo nousee jyrkästi. Huomioithan, että taaemmille riveille noustaan portaikkoa pitkin eikä katsomoon ole hissiä.

Lippuja on saatavilla verkkokaupan lisäksi Kaapelitehtaan Lasipihan myyntipisteestä.

Lipunmyynnistä vastaa Tero Saarinen Company. Kaikki lipunmyyntiä koskevat tiedustelut osoitteeseen tickets@terosaarinen.com.Dance & Dinner

Dance & Dinner illallispaketti kohottaa show-iltasi uudelle tasolle! Saavu Tanssin Talon ravintola Trabaan nauttimaan herkullinen kolmen ruokalajin illallinen. Ruoka tarjoillaan pöytiin kaksi tuntia ennen esitystä, joten ehdit rauhassa nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Voit myös täydentää illallisen makumaailmaan sopivalla viinipaketilla.

Muista myös tilata tarjoiluja väliajalle. Miten olisi esimerkiksi lasillinen kuplivaa tai herkullinen leivos?

Tilaa tarjoilu täältä

Tekijät

Konsepti: Tero Saarinen & Kimmo Pohjonen
Koreografia
ja tanssi: Tero Saarinen
Sävellys, sovitus ja musiikki
: Kimmo Pohjonen
Valosuunnittelu ja lavastus
: Mikki Kunttu
Pukusuunnittelu
: Teemu Muurimäki
Äänisuunnittelu ja osasovitus
: Tuomas Norvio
Koreografin assistentti
: Henrikki Heikkilä
Äänisuunnittelijan assistentti
: Sami Tammela

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon