Dancing Queen web 2

Rakkautta & Anarkiaa: Dancing Queen

 • Päivämäärä

  16.9-16.9.2023

 • Kokonaiskesto

  1 h 33 min

 • Tila

  Pannuhalli

Tilaa tarjoilut
 • lauantai 16.9. klo 14.00


  Ikäraja: K7


  Tekstitys: ruotsi, suomi

Kun 12-vuotias Mina siirtyy yläkouluun, sydämentykytyksiä ei aiheuta ainoastaan lukuvuoden alku vaan lisäksi orastava ihastus koulun uuteen tulokkaaseen, tanssija Edwiniin. Pian Mina löytää itsensä elämänsä mahdollisuuden edestä, kun vastassa on tanssikilpailu. Mikä olisikaan parempi tapa tehdä vaikutus ihastukseensa kuin näyttämällä taitonsa tanssilattialla! Todellisempi haaste on kuitenkin se, ettei Mina osaa tanssia lainkaan.

Norjalaisen Aurora Gossén hurmaava ja humoristinen nuorten tanssidraama ihastuttaa, ja nörttivoimasta kumpuava huumori lämmittää sydämen. Elokuvan nuori päätähti Liv Elvira Kippersund Larsson säteilee valloittavaa voimaa ja tulkitsee roolissaan koskettavasti nuoren tarvetta tulla nähdyksi ja hyväksytyksi.

Vaikuttava elokuva osuu ajan hermoon niin suosion tavoittelun kuin kehorauhankin puolesta, ja tutkaileepa se taitavasti myös ryhmädynamiikkaa ja kiusaamisen juurisyitä. Elokuva muistuttaa tärkeästi ystävyyden merkityksestä ja lähipiirin tuesta hetkinä, kun omat rajat ovat koetuksella.

Teksti: Maria Lehtonen

Lipunmyyntitiedot

Lipunmyynnistä vastaa HIFF - Rakkautta ja anarkiaa. Katsothan lisätiedot ja otat ensisijaisesti yhteyttä Rakkautta ja anarkiaa -toimistoon lipunmyyntiä koskevissa kysymyksissä.

Sarjakortit myynnissä 31.8. alkaen. Yksittäiset näytösliput (à 12 €) tulevat myyntiin 7.9. Rakkautta ja anarkiaa -verkkokauppaan.

Sarjaliput

HURMIO (sis. 5 lippua) 55 €
HURMIO ympäristösarjakortti* (sis. 5 lippua) 60 €

PARATIISI (sis. 12 lippua) 112 €
PARATIISI ympäristösarjakortti* (sis. 12 lippua) 117 €

EUFORIA (sis. 20 lippua) 180 €
EUFORIA ympäristösarjakortti* (sis. 20 lippua) 185 €

*ympäristösarjakorteista lahjoitetaan 5 euroa Luontoliiton metsäryhmälle. R&A lipunmyyntipisteillä on myös mahdollista lahjoittaa suurempi summa.

Sarjakortin voit ostaa verkkokaupasta tickets.hiff.fi.

Alennussarjakortit

Tarjolla myös alennushintaisia sarjakortteja opiskelijoille, 70 vuotta täyttäneille ja työttömille. Alennetut sarjakortit ovat myynnissä ainoastaan lipunmyyntipisteillä. Alennusryhmien sarjakortteja ei myydä verkkokaupassa. Lue lisää Rakkautta ja anarkian sivuilta.

Traileri

Tekijät

Ohjaaja

Aurora Gossé

Käsikirjoitus

Silje Holtet

Elokuvasuunnittelu

Åsmund Hasli

Editointi

Helge Billing

Äänisuunnittelu

Adrian Souyris Strumse

Näyttelijät

Liv Elvira Kippersund Larsson, Sturla Harbitz, Viljar Knutsen Bjaadal

Julkaisuvuosi: 2023

Elokuvan välittäjänä toimii Kinoscreen Illusion.

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon