Marja kuva 3 kuvaaja Matti Sten
Show photographer Matti Sten

Flamenco-työpaja

 • Päivämäärä

  30.3-30.3.2023

 • Kokonaiskesto

  1 h

Tilaa tarjoilut
 • Aikataulu

  Torstai 30.3. klo 17–18


  Tanssin talon Aula

 • Työpaja on ilmainen

Heittäydy mukaan flamencon rytmeihin

Tanssin talo kutsuu tutustumaan flamencoon kaikille avoimessa työpajassa Tanssin talon Aulassa torstaina 30.3. Klo 17–18. Tilaisuus toimii myös tanssillisena alustuksena illan esitykseen, espanjalaisen flamenco-virtuoosin Rocío Molinan teokseen Al Fondo Riela (Lo Otro del Uno).

Työpaja on ilmainen ja kaikille avoin, mutta pyydämme ilmoittautumaan ennakkoon.

Linkki ennakkoilmoittautumiseen

Työpajassa tutustutaan flamencon liikekieleen ja rytmiikkaan yhdessä tanssinopettaja Marja Rautakorven ja kitaristi Juho Koskimiehen johdolla. Mukaan voi liittyä matalalla kynnyksellä eikä aikaisempaa kokemusta tanssista tarvita. Työpajassa liikutaan kevyesti, joten osallistua voi arkivaatteissa ja tukevissa kengissä. Tervetuloa tanssimaan!

Marja Rautakorpi on suomalainen uuden sukupolven flamencotanssija ja tanssinopettaja, joka tutkii uusia tapoja lähestyä flamencoa sekä kehollisesti että musiikillisesti. Hänen työnsä kiteytyy seuraaviin kolmeen teesiin: tanssija on muusikko, tanssi on vuoropuhelua ja monialainen yhteistyö on aina uusi mahdollisuus. Juho Koskimies on esiintynyt flamencokitaristina soolokeikoilla ja tanssiteoksissa. Koskimiehen musiikissa yhdistyy flamencon harmoniakieli suomalaiseen melankoliaan.


Lue lisää illan esityksestä.
Huom. Rocío Molinan esitykset ovat loppuunmyyty.

Tutustu myös flamenco-keskustelutilaisuuteen

Marja Rautakorpi. Kuva: Matti Sten
Juho Koskimies. Kuva: Matti Sten

Tilaa uutiskirje

Liity Tanssin talon ystävien joukkoon